fbpx
< Näytä kaikki ehdokkaat
182

Ehdokas: Toni Hangasvaara

Olen 40-vuotias isä ja aviomies. 17-vuotiaana suoritetun varusmiespalveluksen jälkeen työskentelin puolustusvoimissa sotilasammattihenkilönä 10 vuotta. Niistä 1 vuoden kriisinhallintatehtävissä Kosovossa. Nyt rakennusalalla vietetyn 12 vuoden jälkeen myös uudet haasteet kiinnostavat.

Liian moni suomalainen kokee, että asiat Suomessa ovat huonosti, vaikka elämme monella kansainväliselläkin mittarilla mitattuna loistavassa maassa. Minusta maailman parhaassa. Emme saa unohtaa sitä, että hyvinvointiyhteiskunta ei ole itsestäänselvyys ja sen ylläpitämiseen tarvitaan kaikkia meitä. Lapset ja nuoret ovat tämän maan tulevaisuus. Heidän hyvinvointinsa ja koulutus on pystyttävä pitämään korkealla tasolla. Työuransa jo päättäneet ovat rakentaneet maamme kovalla työllä, itseään säästämättä. Myös heidän vanhuuden päivien täytyy olla turvatut. Sen olemme velkaa heille! Me työikäiset olemme vastuussa siitä, että yllämainutut asiat hoituvat. Osa suoraan työpanoksellaan ja loput ainakin veroja maksamalla. Tämän takia kannustinloukkujen purkaminen on tärkeää. Niin työn, kuin yrittämisenkin täytyy kannattaa!

Haluan tuoda Liike Nytin mallin osaksi poliittista päätöksentekoa. Mahdollisimman monen päätöksen pitäisi tulla asiantuntijoiden lausuntojen kautta Liike Nytin vaikuttajien nähtäväksi ja äänestettäväksi. Uskon, että tällä herätetään moni nukkuva äänestäjä. Uudenlainen, helppo ja nopea mahdollisuus vaikuttaa itseään koskeviin asioihin kannustaa varmasti osallistumaan, kun mahdollisuus siihen annetaan useammin kuin kerran neljässä vuodessa. Kun työntekijä on tyytyväinen, niin useasti on myös yrittäjäkin. Toisaalta kun yrityksellä menee hyvin, niin usein työntekijäkin on tyytyväinen. Tätä oravanpyörää olisi mukava ruokkia. Meiltä löytyy hyviä esimerkkejä suomalaisista, kansainvälisesti menestyneistä, suurista yrityksistä. Sellaisia mahtuu tänne vielä useita.

Vähemmän jupinaa ja enemmän tekemistä!

Työn tulisi olla palkitsevaa niin henkisesti kuin taloudellisestikin. Jos töissä käymällä tienaa tukiin verrattuna 10€/pv, niin harvan motivaatio riittää nousta kuudelta aamulla kahdeksaksi tunniksi töihin. Myös yrittäjyyden täytyy olla kannattavaa ja palkitsevaa. Luomalla hyvät edellytykset yrittämiselle, luomme työpaikkoja työttömille.

Vapaa-aikani vietän perheeni parissa ja mökkeillen ja välillä ulkomailla lomaillen. Parasta lepoa on kiireetön kävelylenkki luonnossa, poissa valo- ja melusaasteesta. Arvostan Suomen puhdasta luontoa ja sellaisena tahdon sen pysyvän.

Teemat

Työn ja yrittäjyyden kannattavuus 40 %
Nuorten hyvinvointi ja koulutus 30 %
Ikääntyneiden turvattu hoito 30 %

Ota yhteyttä ja löydä minut verkosta!

Haluatko jakaa tämän sivun?

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat

Pysy kuulolla

Olemme aktiivisia monessa kanavassa, tule seuraamme ja jatka keskustelua omissa kanavissasi kanssamme.