fbpx
< Näytä kaikki ehdokkaat
146

Ehdokas: Ville-Matti Kuusela

Katso ehdokkaan esittelyvideo alta:

Olen 44-vuotias avoin, innokas, utelias ja uudesta innostuva isä ja aviomies.

Päiväni käytän työskennellen huostaanotettujen lasten ja nuorten parissa. Unelmani on yhteiskunta, jossa ihmiset aidosti ja reaaliajassa pääsevät vaikuttamaan heidän elämäänsä koskeviin asioihin.

Jokaisen lapsen oikeus turvalliseen elämään ja kasvuympäristöön. Ennaltaehkäisevä toiminta lapsiperheiden, vanhusten ja terveydenhuollon palveluissa. Kuntien elinvoimaisuuden säilyttäminen. Ympäristöstä huolehtiminen. Ihmisten vaikutusmahdollisuuksien lisääminen päätöksissä, jotka heitä koskevat.

Paremman päätöksenteon puolesta

Perheille annettavan tuen lisääminen. Lasten ja nuorten elämään tarvitaan turvallisia ja luotettavia aikuisia. Ihmisiä, jotka oikeasti välittävät ja ovat siellä missä lapsetkin. Kouluissa, netissä, turuilla ja toreilla kohtaamassa, eivät odottelemassa että lapsi tulee heidän luokseen. Sama pätee myös vanhus- ja terveyspalveluihin. Kuntien tehtävien määrä ja rahoitus täytyy miettiä uudelleen. Sote-uudistus.

Olen käsikirjoittanut ja ohjannut nipun lastennäytelmiä Raunioteatterille Heinolan Siltasaareen. Erilaisissa yhtyeissä olen soittanut ja laulanut yli kolmekymmentä vuotta. Nuorempana kuvittelin myös olevani jonkinlainen urheilullinen lahjakkuus. Todellisuus paljastui kun harjoittelin muutaman ihan oikeasti sellaisen kanssa. Ammattilaishaaveet meni, mutta rakkaus liikuntaan säilyi.

Teemat

Lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen 50 %
Päätöksenteon päivittäminen vastaamaan nykypäivää 20 %
Ympäristönsuojelu 30 %

Ota yhteyttä ja löydä minut verkosta!

Haluatko jakaa tämän sivun?

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat

Pysy kuulolla

Olemme aktiivisia monessa kanavassa, tule seuraamme ja jatka keskustelua omissa kanavissasi kanssamme.