Liike Nyt Tampere

Seuraavat kuntavaalit järjestetään huhtikuussa 2021. Liike Nyt Tampere ry toimii Tampereen ympäristökuntien koordinaattorina kuntavaaleissa (pl. Pirkkala, jossa toimii oma paikallisyhdistys). Haemme kuntavaaleihin hyviä ehdokkaita ympäri Pirkanmaata. Liity mukaan kasvavaan joukkoomme kuntavaaleihin!

Liike Nyt Tampere haluaa uudistaa demokratiaa. Päätösten tulee perustua avoimuuteen ja faktatietoon. Aatteet, poliittinen peli tai vanhat ideologiat eivät saa ohjata poliittista toimintaa. Piilokorruptio ja hyvä veli -verkostot eivät kuulu päätöksentekoon. Jokaisesta ihmisestä on pidettävä huolta ja jokainen yksilö on arvokas. Markkinatalous on toimiva tapa kehittää yhteiskuntaa ja yrittäjyys luo alueelle työpaikkoja. Liike Nyt Tampere haluaa taata kaikille tasapuoliset mahdollisuudet menestyä ja luoda työtä Pirkanmaalle.

Hae kuntavaaliehdokkaaksi tästä!

Liike Nyt Tampereen Facebook-sivut

Liike Nyt Tampere ry puheenjohtaja: Mikko Heimo, 050 5397410

Kuntavaaliehdokkaat

Alanko Vita

Alanko Vita

Tampere

Olen Vita Alanko, juuri 50 vuotta täyttänyt yrittäjä Tampereelta.
Yritysten toimintaympäristöstä on tehtävä liiketoiminnalle suotuisampi yrittäjiä tukemalla.

Keventämällä veroja on mahdollisuus luoda uusia innovaatioita ja työpaikkoja, sekä tukea nuorten opiskelua ja vanhusten hoitoa.

Ilmastonmuutos on vakava yhteinen ongelmamme. Sen ehkäisyyn tulisi etsiä ratkaisuja digitalisaatiosta ja muilla järjellisillä keinoilla, ei nostamalla autoiluun liittyviä veroja, koska yksityisautoilu on monelle yrittäjälle työnteon kannalta välttämätöntä.

Järki ja kohtuus kaikessa.

Korppi Mika

Korppi Mika

PÄLKÄNE

Olen 51-vuotias pitkään tekniikan parissa työskennellyt insinööri ja sijaisisä. Nyt on aika laittaa Pälkäneen asiat järjestykseen ja korjata kunnan mainetta siinä samalla. Ehdokkuuteni kautta minä ja Liike Nyt haluamme tuoda uusia tuulia Pälkäneen valtuustoon.

Lindroos Harri

Lindroos Harri

SASTAMALA

Olen Harri Lindroos, 55-vuotias. Olen asunut lähes koko ikäni Sastamalassa/Vammalassa. Työskentelen puolustusvoimissa järjestelmäinsinöörin tehtävässä. Olen ehdolla kuntavaaleissa, koska haluan olla mukana kehittämässä kotikaupunkiani kohti turvallista, viihtyisää ja elinvoimaista maaseutukaupunkia. Otetaan kuntalaiset mukaan päätösten valmisteluun.

Porhio Pauli-Petteri

Porhio Pauli-Petteri

VALKEAKOSKI

Olen 31-vuotias paljasjalkainen valkeakoskelainen. Yrittäjä, mutta kokemusta työntekijä puolelta löytyy myös runsaasti. Olen ehdolla kuntavaaleissa, koska haluan olla mukana kehittämässä kotikaupunkini hyvinvointia ja vetävyyttä.

Rajala Markus

Rajala Markus

Ylöjärvi

Olen 32-vuotias sähkö- ja energia alan yrittäjä sekä kolmen pojan isä.
Koulutukseltani olen sähkötekniikan insinööri ja vapaa-ajallani harrastan kalastusta.
Tavoitteenani on edistää Ylöjärven elinvoimaisuutta ja houkuttelevuutta asuinkuntana.
Lapset ja vanhukset ovat lähellä sydäntäni sekä heidän hyvinvointinsa.
Koen myös, että yrittämisen ja työllistymisen edellytyksiä tulisi parantaa.

Riekkinen Susanna

Riekkinen Susanna

SASTAMALA

Olen Susanna Riekkinen, 53v. Toimin mummoni omaishoitajana 24/7.
Olin aiemmin kunnallisissa luottamustoimissa, “pistäydyin” (16v.) Akaan Kylmäkoskella ja palasin.
Halu kehittää maaseutukaupunkiamme kokonaisvaltaisesti ja löytää uusia ideoita ja tapoja toimia poliittisessa
päätöksentekoprosessissa sai minut lähtemään ehdokkaaksi juuri Liike Nytiin.

Salo Jarkko

Salo Jarkko

Nokia

Olen 48-vuotias rakennusalan yrittäjä ja opiskelija. Minulla on kolme lasta ja kaksi lastenlasta. Asun Tottijärvellä avovaimoni ja nuorimman tyttäreni kanssa. Harrastuksiini kuuluu kelkkailu ja karavaanailu. Sydäntäni lähellä ovat nuoret ja heidän hyvinvointinsa. Tunnen Nokian hyvin, ja haluan, että Nokia on turvallinen ja hyvä paikka asua ja yrittää. Kaupungin monipuolinen kehittäminen on tärkeää.

Takala Toni

Takala Toni

Tampere

Olen 35-vuotias hieroja yrittäjä Tampereelta. Olen ehdolla Liike Nyt -puolueessa Tampereella ja tahdonkin Sinun kanssasi parantaa kuntamme vetovoimaa, taloutta ja palveluita. ”Mennään yhdessä kohti parempaa huomista”.

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat