Liike Nyt Tampere

Seuraavat kuntavaalit järjestetään kesäkuussa 2021. Liike Nyt Tampere ry toimii Tampereen ympäristökuntien koordinaattorina kuntavaaleissa (pl. Pirkkala, jossa toimii oma paikallisyhdistys). Haemme kuntavaaleihin hyviä ehdokkaita ympäri Pirkanmaata. Liity mukaan kasvavaan joukkoomme kuntavaaleihin!

Liike Nyt Tampere haluaa uudistaa demokratiaa. Päätösten tulee perustua avoimuuteen ja faktatietoon. Aatteet, poliittinen peli tai vanhat ideologiat eivät saa ohjata poliittista toimintaa. Piilokorruptio ja hyvä veli -verkostot eivät kuulu päätöksentekoon. Jokaisesta ihmisestä on pidettävä huolta ja jokainen yksilö on arvokas. Markkinatalous on toimiva tapa kehittää yhteiskuntaa ja yrittäjyys luo alueelle työpaikkoja. Liike Nyt Tampere haluaa taata kaikille tasapuoliset mahdollisuudet menestyä ja luoda työtä Pirkanmaalle.

Liike Nyt Pirkanmaan kuntavaaliehdokkaiden sivuille pääset tästä

Liike Nyt Tampereen Facebook-sivut

Liike Nyt Tampere ry puheenjohtaja: Mikko Heimo, 050 5397410


KUNTAVAALIEHDOKKAAT

Kangasala

Mikko Heimo

Heimo Mikko

KANGASALA

Olen 43-vuotias isä Kangasalan älykkäimmästä kylästä, Raudanmaalta. Työskentelen terveysteknologian parissa ja minulla on sekä terveydenhuollon että liiketalouden koulutus.

Haluaisin muuttaa koko poliittista järjestelmää selkeästi avoimemmaksi. Oman edun tavoittelu ja hyväveliverkostot eivät kuulu yhteisten asioiden hoitamiseen. Päätösten tulee perustua faktatietoon ja ratkaisuiden on oikeasti tuotava hyötyä kaupungin asukkaille. Asukkaita on aidosti kuultava osana päätöksentekoprosessia. Julkisen sektorin hallintoa on kevennettävä ja turhia väliportaita karsittava, jotta talous saadaan kuntoon.

Korhonen Samuli

Korhonen Samuli

Kangasala

Olen aviomies, isä ja pappa Kangasalta. Olen sekä yrittäjä, että toimitusjohtaja. Olen urheilun ystävä, koiranulkoiluttaja ja kuntoliikkuja. Uskon vakaasti positiivisuuden voimaan. Meidän on huolehdittava toistemme lisäksi myös ympäristöstämme. Lapsilla ja nuorilla pitää olla virikkeellinen ja turvallinen polku varhaiskasvatuksesta kouluun ja aina aikuiseksi asti. Siksi kuntavaaliehdokkaana sitoudun Mannerheimin lastensuojeluliiton kuntavaaliohjelmaan.


Nokia

Juslén Ilari

Juslén Ilari

Nokia

Esittelyteksti tulossa…

Salo Jarkko

Salo Jarkko

NOKIA

Olen 48-vuotias rakennusalan yrittäjä ja opiskelija. Minulla on kolme lasta ja kaksi lastenlasta. Asun Tottijärvellä avovaimoni ja nuorimman tyttäreni kanssa. Harrastuksiini kuuluu kelkkailu ja karavaanailu. Sydäntäni lähellä ovat nuoret ja heidän hyvinvointinsa. Tunnen Nokian hyvin, ja haluan, että Nokia on turvallinen ja hyvä paikka asua ja yrittää. Kaupungin monipuolinen kehittäminen on tärkeää.


Pälkäne

Korppi Mika

Korppi Mika

Pälkäne

Olen 51-vuotias pitkään tekniikan parissa työskennellyt insinööri ja sijaisisä. Nyt on aika laittaa Pälkäneen asiat järjestykseen ja korjata kunnan mainetta siinä samalla. Ehdokkuuteni kautta minä ja Liike Nyt haluamme tuoda uusia tuulia Pälkäneen valtuustoon.


Sastamala

Lindroos Harri

Lindroos Harri

SASTAMALA

Olen Harri Lindroos, 55-vuotias. Olen asunut lähes koko ikäni Sastamalassa/Vammalassa. Työskentelen puolustusvoimissa järjestelmäinsinöörin tehtävässä. Olen ehdolla kuntavaaleissa, koska haluan olla mukana kehittämässä kotikaupunkiani kohti turvallista, viihtyisää ja elinvoimaista maaseutukaupunkia. Otetaan kuntalaiset mukaan päätösten valmisteluun.

Riekkinen Susanna

Riekkinen Susanna

Sastamala

Olen Susanna Riekkinen, 53 v. Toimin mummoni omaishoitajana 24/7.
Olin aiemmin kunnallisissa luottamustoimissa, “pistäydyin” (16v.) Akaan Kylmäkoskella ja palasin.
Halu kehittää maaseutukaupunkiamme kokonaisvaltaisesti ja löytää uusia ideoita ja tapoja toimia poliittisessa
päätöksentekoprosessissa sai minut lähtemään ehdokkaaksi juuri Liike Nytiin.


Tampere

Jonna Aaltonen

Aaltonen Jonna

TAMPERE

Kaikilla on erilaiset lähtökohdat elämään. Itse olen yrittäjäperheen kasvatti, yksinyrittäjän vaimo, 90-luvun laman lapsi, työskennellyt sairaanhoitajana, nyt työtön. Luottamustoimessa vahvuuteni on kaikki se, minkä olen nähnyt, kuullut, kokenut ja opiskellut.
 
Tähän mennessä on kokemusta mm. byrokratian viidakosta sosiaali- ja terveydenhuollossa, kuinka helppoa on joutua väliinputoajaksi, olla työtön ja jännittää asunnonsaantia. Olen se ehdokas, jonka avulla saat äänesi kuuluviin Tampereen päätöksenteossa.
 
Talous tasapainoon: leipää ei voi syödä enempää, kuin sitä on tarjolla.
Jokaisesta pidetään huolta.
Koti on ihmisen perusoikeus.
 
Jos kukaan ei puutu, mikään ei muutu.

Kalle Aaltonen

Aaltonen Kalle

TAMPERE

Päätöksien teko ja niihin osallistumisen mahdollistaminen Liike Nytin modernilla alustalla on mielestäni nykyajan ja tulevaisuuden tapa tehdä päätöksiä. Siksi minä päätin ryhtyä Liike Nytin ehdokkaaksi.

Olen persoonaltani hyvinkin tarttuvainen epäkohtiin, enkä pelkää tuoda esille asioita joiden näen olevan ongelma. Olen hyvin diplomaattinen ja pyrin aina päätöksissä reiluuteen ja tasapuolisuuteen. Sanonta, kolikolla on aina kaksi puolta, on monesti oikeassa. Tärkeintä olisi saada mahdollisimman monelle ja yleensä kaikille sopiva ratkaisu. Tehdään päätökset yhdessä!


Elina Akola

Akola Anne Elina

Tampere

Olen Tampereelle Lapista rantautunut koulutuksen, kulttuurin ja yritystoiminnan moniosaaja. Työskentelen järjestöjohtajana ja olen sivutoiminen yrittäjä. Olen neljän lapsen äiti ja harrastan opiskelua. Haluan kehittää nuorten yrittäjyyskasvatusta sekä pienyrittäjien ja kansalaisjärjestöjen toimintaedellytyksiä. Mahdollistetaan yhdessä kehittyminen ja kasvu Tampereella!

Vita Alanko

Alanko Vita

Tampere

Olen Vita Alanko, yrittäjä Tampereelta. Yritysten toimintaympäristöstä on tehtävä liiketoiminnalle suotuisampi yrittäjiä tukemalla. Keventämällä veroja on mahdollisuus luoda uusia innovaatioita ja työpaikkoja, sekä tukea nuorten opiskelua ja vanhusten hoitoa.

Ilmastonmuutos on vakava yhteinen ongelmamme. Sen ehkäisyyn tulisi etsiä ratkaisuja digitalisaatiosta ja muilla järjellisillä keinoilla, ei nostamalla autoiluun liittyviä veroja, koska yksityisautoilu on monelle yrittäjälle työnteon kannalta välttämätöntä.
Järki ja kohtuus kaikessa.


Jouko Hakkarainen

Hakkarainen Jouko

Tampere

39-vuotias tamperelainen palvelubussin kuljettaja.

Toivon edistäväni lasten ja nuorten harrastustoiminnan lisäämistä, Tampereen joukkoliikenteen kehittämistä toimivaksi yhtenäisyydeksi ja haluan avoimuutta sekä suorapuheisuutta valtuustotoimintaan.

Minna Innala

Innala Minna

TAMPERE

Olen avoin ja ratkaisukeskeinen diplomi-insinööri Tampereelta.
Haluan tuoda kuntapolitiikkaan aitoa dialogia, jotta tamperelaisten yksilölliset tarpeet otetaan hyvin huomioon ja päätökset tehdään tosiasioiden pohjalta.
Liike Nytin avulla jokainen voi suoraan vaikuttaa tehtäviin päätöksiin ja valtuutettuna vien näitä toimintatapoja käytäntöön.
Uudistetaan Tamperetta yhdessä!


Jarno Kivimäki

Kivimäki Jarno

Tampere

Olen Jarno “Jape” Kivimäki, 47-vuotta ja viiden lapsen isä Vuoreksesta sekä tapahtuma-ja ravintola-alan yrittäjä että liiketalouden (tapahtumatuottaja) opiskelija.
Minun ajatuksissani on kuntatasolla yritysten ja erityisesti tapahtuma-,kulttuuri- ja ravintola-alan yritysten toimintaedellytysten kehittäminen,jotta voisimme luoda uusia alan työpaikkoja ja piristää koko palvelutuotannon yrityksiä.

Myös lapsiperheiden palveluiden saatavuuden helpottaminen ja lasten ja nuorten koulutus-ja harrastustoiminnan lisääminen on minulle tärkeää.

Kurkela Aimo

Kurkela Aimo

TAMPERE

Olen 37-vuotias diplomi-insinööri ja politiikan uusi tulokas Tampereelta.
Töitä teen teknisen myynnin parissa ja toimin myös luottamushenkilönä.
Harrastuksiini kuuluu kalastus, perhonsidonta, kaikenlainen rakentelu, musiikki ja moottoripyöräily. Asustelen Länsi-Tampereella avopuolisoni ja kahden koiran kanssa.

Muutama tärkeimmistä teemoistani on:
-Nuorten hyvinvointi ja mielenterveys, ketään ei saa jättää yksin ongelmiensa kanssa.
-Sekä yksityinen että julkinen liikenne täytyy olla sujuvaa Tampereella.
-Yritysten toimintaedellytykset on turvattava, koska ne luovat meille töitä.

Haluan tarjota tamperelaisille rehellistä politiikkaa ja tuoreen vaihtoehdon kunnallisvaaleihin.


Mika-Pekka Laitinen

Laitinen Mika-Pekka

Tampere

Olen Mika-Pekka Laitinen, 49v. kahden lapsen isä ja kahden lapsen isoisä. Työskentelen metallialalla työntekijänä. Yrittäjätaustaakin on. Olen kotoisin Savonlinnasta, n. 10 vuotta asuin pk-seudulla ja täällä Tampereen seudulla on mennyt n. 20 vuotta, ja olen tullut jäädäkseni. Kunnallispolitiikassa haluan olla vaikuttamassa koko alueen yhtenäistämiseen. Näen, että avoimella yhteistyöllä lähikuntien kanssa voimme luoda mansesta pohjoismaiden houkuttelevimman metropolin yrittämiseen, hyvään elämään, parempaan terveydenhuoltoon jne.. Sillä tiellä ollaan jo menossa. Nuhjuisen, lyhytnäköisen politiikan on aika viimein jäädä historiaan kehityksen jarruna lopullisesti

Juha Lantz

Lantz Juha

TAMPERE

Olen 48-vuotias päihdehoidon ammattilainen Tampereelta.

Vapaa- aikani kuluu liikunnan, opiskelujen ja Netflix-sarjojen ja penkkiurheilun merkeissä.

Haluan auttaa Tamperetta kehittämään päihdehoidon palvelujärjestelmää vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Lääkkeettömän, toipumiskeskeisen huumehoidon asemaa tulee vahvistaa palvelujärjestelmässämme ja asiakkaiden tulee päästä nopeasti hoitoon.


Mikko Siren

Sirén Mikko

Tampere

Olen 41-vuotias vahvan kansainvälisen kokemuksen omaava toimitusketjujen hallinnan ammattilainen  sekä yrittäjä.
Päätin lähteä kuntavaaleihin ehdokkaaksi edistääkseni vapaan markkinatalouden periaatteita sekä  avoimuutta ja läpinäkyvyyttä päätöksenteossa.
Uskon paikallisen yritystoiminnan konkreettiseen tukemiseen kansainvälisen kasvun varmistamiseksi. Terve ja kasvava yritystoiminta takaa meille vahvan pohjan menestykseen ja hyvinvointiin.
Tahdon olla mukana kehittämässä Tampereesta kansainvälisesti kiinnostavaa kasvukeskusta ja investointikohdetta.
 
Haluan myös tehdä parhaani suomalaisen koulutuksen kehittämiseksi..
Tasa-arvoinen mahdollisuus koulutukseen tulee olla kansalaisoikeus kenenkään taustasta riippumatta.
Meidän on pystyttävä varmistamaan koulutustason nousu tulevaisuudessa edistääksemme hyvinvointia ja ehkäistäksemme syrjäytyneisyyttä.

Takala Toni

Takala Toni

TAMPERE

Olen 35-vuotias hieroja yrittäjä Tampereelta. Olen ehdolla Liike Nyt -puolueessa Tampereella ja tahdonkin Sinun kanssasi parantaa kuntamme vetovoimaa, taloutta ja palveluita.

Mennään yhdessä kohti parempaa huomista


Urjala

Saha Mika

Saha Mika

Urjala

Olen 29-vuotias urjalalainen yrittäjä. Haluaisin korostaa yrittäjien vaikutusta myös kunnan toiminnoissa. Toivoisin kunnan panostavan pk-yritysten toiminnan tukemiseen kunnan valintojen kautta. Kunnan päätöksien valmisteluista pitäisi tulla avoimempaa ettei päätöksiä tehtäisi jo ennen kokouksia omissa pienissä ryhmissä. Myös nuorten hyvinvointiin pitäisi kuntatasolla panostaa enemmän ja pahoinvointiin puuttua joka asteella jo varhaisemmassa vaiheessa. Kunnan asukkaiden hyvinvointi heijastuu suoraan kunnan hyvinvointiin.


Valkeakoski

Porhio Pauli-Petteri

Porhio Pauli-Petteri

VALKEAKOSKI

Olen 31-vuotias paljasjalkainen valkeakoskelainen. Yrittäjä, mutta kokemusta työntekijä puolelta löytyy myös runsaasti. Olen ehdolla kuntavaaleissa, koska haluan olla mukana kehittämässä kotikaupunkini hyvinvointia ja vetävyyttä.


Ylöjärvi

Olli Anttila

Olli Anttila

Ylöjärvi

Olen 39-vuotias yrittäjä, musiikkituottaja ja muusikko.
Haluan tuoda politiikkaan rakentavampaa ilmapiiriä ilman vanhoja painolasteja. Pienyrittämistä ja freelancer-ammatinharjoittamista täytyy kyetä tekemään kannattavaksi. Tarvitsemme viisaampia ratkaisuja mm. verotukseen jotta työpaikkoja syntyy niin yrittäjille, kuin työntekijöille.  Kaupungin palvelujen kehittäminen ja muuttoliikkeen vahvistaminen ovat tärkeitä Ylöjärven tulevaisuudelle.

Rajala Markus

Rajala Markus

YLÖJÄRVI

Olen 32-vuotias sähkö- ja energia alan yrittäjä sekä kolmen pojan isä.
Koulutukseltani olen sähkötekniikan insinööri ja vapaa-ajallani harrastan kalastusta.
Tavoitteenani on edistää Ylöjärven elinvoimaisuutta ja houkuttelevuutta asuinkuntana.
Lapset ja vanhukset ovat lähellä sydäntäni sekä heidän hyvinvointinsa.
Koen myös, että yrittämisen ja työllistymisen edellytyksiä tulisi parantaa.


Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat