fbpx

Tehtävämme

Liike Nyt on liike, joka perustaa päätökset tutkittuun tietoon ja ihmisten kokemukseen. Liike ottaa teknologian avulla ihmiset mukaan päättämään asioista myös vaalien välillä.

Liike Nytin tavoite on muuttaa päätöksentekoa niin, että eliitin sijaan asioista päättävät ihmiset, jotka elävät päätösten kanssa joka päivä. Päätösten täytyy perustua ideologioiden sijaan tutkittuun tietoon.

Liikkeen päätöksentekoprosessi antaa ihmisille mahdollisuuden vaikuttaa jatkuvasti myös vaalien välillä. Liikkellä on 12 000 henkilön nettiparlamentti, joka äänestää Liikkeen kannan asioista. Nettiparlamenttiin liittyminen ei sido mihinkään. Kutsumme nettiparlamentin jäseniä vaikuttajiksi.

Nettiparlamenttimme on ollut alusta asti mukana synnyttämässä Liikettä ja muovaamassa sitä, mitä Liike on tänään. Asiantuntijoiden, tutkitun tiedon ja nettiparlamenttimme yhteistyön tuloksena syntyi Liike Nytin tiekartta, joka määrittää asiat, joita ajamme kaikissa päätöksenteon asteissa tulevalla eduskuntavaalikaudella.

Liike Nytillä on kuusi perusperiaatetta, jotka ohjaavat sen toimintaa. Nämä periaatteet ovat pienin mahdollinen nimittäjä, jonka jokainen Liikkeessä toimiva allekirjoittaa.

Tavoitteemme on muuttaa koko poliittisen osallistumisen kulttuuri ja istuttaa uudenlainen päätöksenteon tapa kaikkiin päätöksenteon asteisiin. Muutokset lähtevät pienistä asioista. Tämän vuoksi kansanedustajamme ovat sitoutuneet nettiparlamenttimme päättämiin ehdokaskriteereihin.

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat

Pysy kuulolla

Olemme aktiivisia monessa kanavassa, tule seuraamme ja jatka keskustelua omissa kanavissasi kanssamme.